Bun venit pe noul site SopoCarton.ro!

 • Cutii

  Cutii

  Fabricam cutii din carton pentru industria mica, mijlocie si mare. 

 • Clienti

  Clienti

  Clientii nostrii ne onoreaza si ne obliga sa fim constant mai buni 

 • Grija

  Grija

  Confectionam cutiile avand grija de mediul inconjurator prin valorificarea deseurilor rezultate 

 • Print

  Print

  Printam, caseram, stantam orice cutie! 

 

CERE OFERTA

Cutii de carton personalizate pentru orice necesitate

Dupa cum bine stiti, o mare parte din produsele existente sunt ambalate, transportate, depozitate si comercializate in ambalaje din carton ondulat. Acest sistem permite pastrarea produselor intr-o forma cat mai buna, pana sa ajunga in mainile clientilor.

In ceea ce priveste aceste cutii de carton, putem sa distingem cutii de carton ondulat si duplex, gama produselor acoprind o larga varietate, incepand cu ambalaje de carton ondulat in 3 straturi, in 5 straturi, mocroondul si ambalajele din carton duplex. Acestea vin in diverse marimi, de la cele mai mici cutii carton, pana la cele de dimensiuni mari, cum ar fi amabalaje din carton ondulat pentru usi metalice.

Calitatea aceste cutii de ambalaje este data si de felul in care sunt procesate. Astfel, majoritatea producatorilor ambalaje carton opteaza pentru utilaje moderne din dotare precum aloterele, stante de diverse marimi si marimi de imprimat flexo, in cazul acelor cutii de carton personalizate.

Cartonul se gaseste in doua culori predominante: culoare nature, care este mai des intalnita, si culoare alb. Si aici, exista posibilitatea sa se produca si alte culori la comanda. Asamblarea cutiilor se face prin capsare, lipire sau auto-asamblare.

Industriile in care se foloseste acest tip de carton ondulat sunt destul de diverse si numeroase. Putem sa incepem cu cea mai dezvoltata industrie si anume cea alimentara, unde producatori au nevoie de cutii de ambalaje pentru legume, fructe, inghetata, lactate, panificaie, fursecuri, napolitate, fainoase, bauturi alcoolice si nealcoolice, ciocolata, cafea, semipreparate si preparate.

Cutiile de carton sunt folosite si in industria cosmetica pentru detergeti, pasta de dinti si alte produse cosmetice, pentru articole tehnice precum feronerie, sticlarie, portelanuri si corpuri de iluminat. Dupa cum vedeti, avem nevoie de cutii de ambalaje pentru aproape orice bun folosit.

Avantajele unor ambalaje si cutii din carton personalizate

Avantajele folosirii acestor cutii de carton, personalizate sau nu, sunt numeroase. Cel mai important avantaj este acela ca ofera protectie corespunzatoare produsele pe care le contin. Prin straturile de hartie componente ale cartonului din care este realizat amabalajul, se asigura protectia impotriva solicitarilor mecanice la care sunt supuse produsele. De asemenea, o cutie de carton protejeaza si in privinta variatiilor de temperatura care se intalnesc in cazul depozitarii.

Un alt avantaj care trebuie mentionat este faptul ca au o constructie specifica menita sa ofere destula protectie pentru un anumit tip de produs. Astfel, daca optati pentru cutii amabalaje carton, o sa vedeti ca o sa reduceti costurile de productie, avand un pret destul de redus, mai ales din cauza productivitatii superioare obtinute la fabricarea acestui tip de amabalaj.

In acelasi timp, au o greutate mica si sunt mult mai usoare decat ambalajele de lemn, avand acelasi volum de amabalare. Cutiile de carton, ocupa un spatiu redus, se pot transporta si depozita pliate, si datorita rezistentei lor, pot fi folosite de mai multe ori.

Dupa cum am mentionat mai sus, culoarea si print-ul raman la alegerea clientului. Aici, cutiile pot fi usor stantate si tiparite in functie de necesitatiile fiecarui client, si insusi transportul marfurilor poate deveni mult mai usor, cutiile fiind stocate si aranjate in functie de produs. Plus, un ambalaj pesonalizat poate fi o modalitate buna de a va face reclama.

In ultimul rand, calitatea ambalajului este strans legata de calitatea produsului continut, si acest lucru este esential pentru a va face remarcat intr-un anumit segment al pietei.